Autor: Best Marketing • 21. juuni 2023

Eesti inimeste lemmiktoidubrändide pingereas astuvad Kalevile kandadele liha- ja piimabrändid

Kantar Emori mais läbi viidud uuringust selgub, et maiustuste lipulaev Kalev püsib toidu- ja joogibrändide seas eestimaalaste jaoks kõige meeldivamana, kuid ei edesta enam järgnevaid brände sama ülekaalukalt kui varem.
Foto: Orkla Eesti

Eeskätt on Kalevil kannul lihabränd Maks&Moorits, mis meeste seas on tõusnud lemmikbrändiks, kuid Kalevi edu on kahanemas ka teiste armastatud toidubrändide ees nagu sulatatud juust Merevaik, lihabränd Rakvere ning piimabrändid Alma ja Farmi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700