Autor: Best Marketing • 8. juuni 2023

Mängulisi turunduslahendusi pakkuva platvormi Adact tiim sai täiendust

Adacti meeskonnaga liitus Guava HR endine Customer Success Manager Kristiina Beljajev, kes on kogenud spetsialist kliendisuhetes, brändingus ning rahvusvahelises kommunikatsioonis. Adacti soov on uue tiimiliikme liitumisega tõsta ettevõttes eelkõige klienditeekonna strateegiate loomise võimekust.
Kristiina Beljajev
Foto: Isaac Pascual Gutierrez

Adacti tegevjuhi Kalev Kärpuki sõnul on nende soov, et iga klient, olenemata ettevõtte suurusest, oleks justkui enterprise klient: “See nõuab klientide manageerimise strateegiat, kus osatakse teha klienditeekond alates huvi tekkimisest kuni toote kasutamiseni võimalikult sujuvaks ja meeldivaks. Kasvava kliendibaasiga ei piisa vaid rohkematest inimestest, vaid on tarvis strateegi, kes aitab luua läbimõeldud protsessi alates esimesest kõnest kuni pikaajalise partnerluseni,” räägib Kärpuk.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700