Autor: Best Marketing • 22. märts 2023

Passwordi moderaatorid on Mihkel Raud ja Hando Sinisalu. Õhtul loovad meeleolu diskorid Tabascost

29. ja 30. märtsil toimub Kultuurikatla saalides kahepäevane turunduskonverents Password, mida modereerivad ka sel aastal Mihkel Raud ja Hando Sinisalu. Konverentsi esimese päeva lõpus loovad muusikalist meeleolu Indrek Viiderfeld ja Kerstin Kessu Raidma agentuurist Tabasco.
Vasakut: Äripäeva digiturunduse arendusjuht Keit Ausner ning moderaatorid Hando Sinisalu ja Mihkel Raud eelmise aasta Passwordil.
Foto: Raul Mee

Mihkel Raud on laulja, kitarrist, endine poliitik ja ajakirjanik. Raud on Passwordi modereerinud ka varem - aastatel 2017, 2021 ja 2022. Ühtlasi on Raud mitmete raamatute autor ning sisuturundusagentuuri Uwaga looja ja sisuturunduse ekspert. Raud teab, kuidas jutustada lugusid ja tal on erakordne võime köita publikut: 40 000+ jälgijat Twitteris, 23 000+ fänni Facebookis, 100 000+ blogi lugemist kuus räägivad enda eest.

Hando Sinisalu on Best Marketingi asutaja ja väga kogenud konverentside moderaator, kes on Passwordi lavadel olnud juba üle 15 aasta. Ta on ka Äripäeva raadio saatejuht ja ajakirjanik, kes oskab esinejatelt alati asjakohaseid küsimusi küsida. Lisaks on ta olnud ka mitmete rahvusvaheliste reklaami- ja turunduskonkursside (sh Epica Awards) žüriis.

Kaks saali ja üheksa välisesinejat

Seekordsel Passwordil räägime turundusest ja psühholoogiast ning nende ühisosast, sest inimeste käitumise mõjutamine on oluline osa turundusest.

Konverents toimub kahes paralleelsessioonis: peasaalis toimuvad inspiratsiooniettekanded ja paralleelsaalis konkreetsetele teemadele pühendatud praktilised töötoad. Peale kodumaiste ekspertide astuvad publiku ette ka värvikad oma ala tipud mujalt Euroopast.

Tutvu Password 2023 programmiga ja registreeru konverentsile SIIN.

Aasta Turundustegu ja Aasta Turundustiim

Traditsiooniliselt kuulutatakse Passwordil välja ka Aasta Turundustiim, Aasta Turundustegu Grand Prix'd.

Aasta Turundustegu konkursi eesmärk on väärtustada turunduse olulisust ettevõtluses ja näidata, et hästi korraldatud turundustegevus kasvatab äri. Finalistid valis žürii konkursile esitatud tööde seast ning võitja selgub 29. märtsil konverentsi esimese päeva õhtusel auhinnapeol Kultuurikatlas, kus muusika eest hoolitsevad Indrek Viiderfeld ja Kerstin Kessu Raidma agentuurist Tabasco.

Indrek Viiderfeld ja Kerstin Kessu Raidma agentuurist Tabasco.

Kohtumiseni Passwordil!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700