Autor: Laura Reiter • 15. märts 2023

Aasta Turundustiim 2022 nominent Telia: oleme innovatsiooniliidrid

Telia Eesti väikeärikliendi turundusjuht Riin Liht sõnas, et keskenduvad turundus- ja kommunikatsioonitegevustes palju turvalisusega seotud teemadele ning eelmine aasta tähistas olulist muudatust ka Telia brändi disainikeeles, mis esindab funktsionaalset ja kaasavat digikogemust parimal võimalikul moel.
Telia Eesti turunduse ja brändi tiim.
Foto: Laura Oks

Riin Lihti sõnul on Telia valdkonna armastatuim bränd, omades fundamentaalset rolli digiühiskonna arendamises. Ta ütles, et Telia turundustiimi inimesed tahavad päriselt luua Eesti inimestele kvaliteetset, turvalist ja kestlikku digiühiskonda. Selle mõtteviisi valguses pingutab Lihti sõnul nende turundustiim iga päev, et tuua Telia klientideni eristuvaid kampaaniaid, põnevaid kliendipakkumisi ning meeldejäävaid sündmusi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700