Autorid: Lauri Leet, Laura Reiter • 26. oktoober 2022

Palga TOPi ettevõtte Dentsu juht: jälgime täpselt, kuhu töötajate aeg läheb

Reklaami- ja meediaettevõtte Dentsu juht Britte Maidra selgitas, et jälgivad juba mõned aastad, kuhu nende töötajate aeg ja energia läheb ning see on tõstnud ettevõtte efektiivsust ja võimalust rohkem palka maksta.
Dentsu juht Britte Maidra.

Maidra rääkis, et töötajate aja jälgimine avab võimalusi kokkuhoiuks ning see on tekitanud võimalusi maksta ka head palka. Samas nentis ta, et kuigi Dentsu Estonia on viimasel ajal olnud edukas ja muu hulgas oli 2021. aasta käibekasv võrreldes eelnenud aastaga suisa 38 protsenti, mis oli ühtlasi käiberekord, on nüüd klientidel läinud raskeks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700