Autor: Best Marketing • 3. oktoober 2022

Idufirmaga Avokaado liitusid uued tippjuhid kaasasutaja ja turundusjuhi rollides

Legaltech idufirma Avokaado meeskonnaga liitus Lätist kaasasutaja ja tootejuhina Jean Mauris ning kogenud turundusjuht Alexander Maasik.
Avokaado uus turundusjuht Alexander Maasik.
Foto: Siiri Kumari

Jean Mauris on enam kui 20 aastat tegelenud kliendile orienteeritud digitoodete loomisega, nii ettevõtete asutaja, nõustaja, investori kui Läti esimese startup kiirendi käivitaja rollides. “Ma ei näinud kunagi ette, et ühel päeval liitun legaltech startup'iga, kuid olles nõustanud Avokaado asutajat ja toote tiimi veidi alla aasta, avastasin, et siin kohtuvad ideaalselt minu oskused ja kogemus ning toote visioon," sõnas Mauris ja lisas, et CLM valdkond on viimastel aastatel kiiresti kasvanud, kuid seisab silmitsi rakenduslike probleemidega. "No Code/low code koos täiesti uudse kasutajakogemusega ning andmepõhine masinloetav dokumendi formaat on paar olulist märksõna, millele Avokaado uue versiooni loomisel keskendume," lisas ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700