Autor: Best Marketing • 27. september 2022

Citroën avalikustas täna oma uue visuaalse identiteedi ja logo

Uus logo ja identiteet märgivad brändi ajaloos uue, julge, põneva ja dünaamilise ajastu algust, kus pühendutakse veelgi selgemalt oma missioonile teha elektrifitseeritud sõidukid kättesaadavaks kõigile, tuginedes kolmele printsiibile: sõidukite taskukohasus, julgus eristuda ning kliendi heaolu.

Uus logo on kaasaegne tõlgendus 1919. aastal André Citroëni loodud logost, mis tähistas ettevõtte tolleaegset peamist tegevusala – projekteeriti ja toodeti metallist noolekujulisi “kalasabahammastega” hammasrattaid. Seesama “deux chevrons” (kahe noolepea) element on läbi aastate olnud Citroëni identiteedi oluline osa.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700