Autor: Best Marketing • 8. august 2022

Reklaamiagentuurist NORD DDB sai MAGIC ning lõi partneragentuuride grupi B40

1995. aastal asutatud Läti suurim reklaamiagentuur NORD DDB muutis oma nime MAGICuks. Lisaks loodi integreeritud kommunikatsiooni partneragentuuride grupp B40, kuhu kuuluvad peale loovagentuuri MAGIC ka disainistuudio KID, brändinõustamisagentuur WIT, sisustuudio PLAY ja digilahenduste agentuur Element.

MAGICu tegevjuhi Andris Rubīnsi sõnul on nad pärast mitmeaastast aktiivset koostööd Põhjamaade agentuuride võrgustikuga NORD saanud oma Skandinaavia partneritelt väga väärtuslikke kogemusi. “Oleme kasutusele võtnud mitmeid uusi meetodeid ja kohandanud täiustatud tööriistu, mis on andnud värsket energiat nii meile kui ka valdkonnale tervikuna,” rääkis ta ja lisas, et samas on viimased kolm aastat kestnud koostöö teinud täiesti selgeks, et Skandinaavia ja Baltikumi turud elavad turundus- ja reklaamitööstuses kumbki oma ökosüsteemis ning ühisprojektide võimalused on piiratud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700