Autor: Hando Sinisalu • 4. juuli 2022

Optimist avas esinduse Indias

Reklaamiagentuur Optimist avas esinduse Indias ja võitis eelmisel nädalal maailma suurimal loovkonkursil Cannes Lionsil avaliku sektori PR-kampaania kategoorias pronkslõvi.
Optimist võitis Cannes Lionsil avaliku sektori PR-kampaania kategoorias pronkslõvi tööga "14 pole okei"

Optimisti asutaja Anti Jürgenstein rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, kui keeruline on sellise tasemega konkursil tunnustust saada ja kui palju on auhind agentuurile juba uusi koostöövõimalusi toonud. Samuti kirjeldas ta, kuidas on läinud Optimistil Indiasse laienemine, kui keeruline on olnud India ärikultuuriga kohanemine ja millist potentsiaali sellel turul nähakse.

Kuula intervjuud siit:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700