Autor: Laura Reiter • 20. juuni 2022

Tanki digisuuna juht: performance turundus on väga lühiajalise mõjuga

Agentuuri Tank digisuuna juhi ja tänavuse loovkonkursi BalticBest züriiliikme Irina Piiskoppeli sõnul ainult data-driven ja müügile orienteeritud kommunikatsiooniga eriti kaugele ei jõua. Oluline on ka brändi maine ning selle loomine ja säilitamine.
Agenuuri Tank digisuuna juht Irina Piiskoppeli sõnul

Kuidas näete (rahvusvaheliste) reklaamikonkursside olulisust täna? Mida need annavad?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700