Autor: Best Marketing • 1. juuni 2022

Pipedrive laiendab oma tootevalikut uue meiliturunduse lahendusega

Eesti juurtega müügitarkvara Pipedrive lansseeris uue meiliturunduse tööriista Campaigns by Pipedrive. Uus tarkvara ühendab müügi ja turunduse funktsionaalsuse ning lihtsustab kliendisuhete, müügiprotsesside ja kampaaniate haldamist.
Pipedrive’i tehnoloogiajuht Agur Jõgi.
Foto: Helis Hämarsalu

Pipedrive’i põhiplatvormile integreeritud lahendus ühendab müügi- ja turundustiimide töö müügitegevuse igas etapis alates kontaktide leidmisest ja arendamisest kuni tehingute sõlmimise ja kliendisuhete hoidmiseni. Uus tarkvara võimaldab luua turunduskampaaniaid, kasutades selleks ettevõtte üht ja sama andmebaasi. Kõiki müügi- ja turundustiimide kliendikontakte ja -suhtlust hoitakse ühes kohas ning reaalajas uuenev analüütika võimaldab hinnata kampaaniate tulemuslikkust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700