Autor: Best Marketing • 20. oktoober 2021

Pipedrive sai uue tööandja brändingu juhi

Pipedrive’i tööandja brändingu meeskonda asus juhtima Kristiina Kuuskmäe, kes hakkab hea seisma selle eest, et Pipedrive’i kuvand tööandjana aitaks lähiaastatel täita ettevõtte ambitsioonikaid kasvuplaane.
Pipedrive'i uus tööandja brändingu juht Kristiina Kuuskmäe
Foto: Helis Hämarsalu

Kuuskmäe sõnul on Pipedrive’i meeskonnaga liitumine aukartustäratav, kuna Pipedrive on aastaid olnud Eesti üks ihaldusväärsemaid tööandjaid. “Vaadates ettevõtte kasvuplaane lähiaastatel ning konkurentsi tööturul, on tööandja brändingul aina olulisem roll. Minu esimene ülesanne uues ametis on edasi arendada Pipedrive’i väärtuspakkumist, et see oleks autentne ja eristuv ning atraktiivne parimatele tehnoloogiatalentidele üle maailma,” sõnas Kuuskmäe. “Ainult nii saame minna püüdma Pipedrive’i missioonist ja tulevikuvisioonist innustunud inimesi, kinnistades samal ajal ettevõtte asutajate loodud unikaalset ja väikese vimkaga kultuuri.”

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700