Autor: Laura Reiter • 11. aprill 2022

Password 2022 aftermovie. Avatud on registreerimine järgmise aasta konverentsile

23. ja 24. märtsil toimus Kultuurikatlas 22. korda Eesti suurim turunduskonverents Password 2022, kus osales üle 400 turundusvaldkonna inimest. Valminud on konverentsi aftermovie, millega paar nädalat tagasi toimunud konverentsi meeleolu ja haripunkte meenutada. Järgmise aasta Password toimub 29.-30. märtsil taas Kultuurikatlas.
Konverentsi juhtis Mihkel Raud.
Foto: Raul Mee

Tänavusel Passwordil, mis kandis alapealkirja "The Next Big Thing", oli Kultuurikatlas täismaja ja lisaks sai konverentsist osa ka veebi vahendusel. Lavale astusid inspireerivate ettekannetega oma ala tippspetsialistid nii Eestist kui välismaalt. Teemade ampluaa ulatus turismist, televisioonist, tehisintellektist kuni tehnoloogia, loovuse ja kinnisvarani välja ning seejuures toodi välja, kuidas see kõik siduda turundusega.

Passwordi mõlemat päeva juhtis Mihkel Raud oma tuntud headuses ning konverentsi esimese päeva lõpetas meeleolukas õhtune auhinnapidu ja pokkeriturniir Hiltoni hotelli Olympic Park Casinos.

Toome siinkohal sõna-sõnalt ära mõned külaliste kommentaarid konverentsi kohta:

"Ettekannete teemad, asjalikud esinejad, ajakavast kinnipidamine. Alika on super. Tore oli vanade tuttavate ja kunagiste kolleegidega kohtuda ja lobiseda. Tervise Cateringi toodang viis keele alla."

"Esinejad olid atraktiivsed."

"Meeldib, kui esinejad kasutavad võimalikult palju reaalseid näiteid + kui visuaalne graafika erineb klassikast."

"Sujuv, professionaalne korraldus. Valikuvabadusi kahe saali näol."

"Väga lõbus ja meeleolukas, huvitav ka!"

"Väga inspireeriv ja eriti meeldib näha inimeste edu ja karjääri turundusvaldkonnas."

"Konverentsi korraldus on väga eeskujulik. Esinejad professionaalsed ja sisu huvitav."

"Välisesinejad olid väga hästi valitud ja meeldisid väga."

"Mitmekülgsed teemad, hea söök, hea korraldus, turundustegusid oli põnev kuulata."

Vaata tänavuse Passwordi after-movie't ja saa osa konverentsi tipphetkedest.

Traditsiooniliselt kuulutati Passwordil välja ka Aasta Turundustiim 2021, kelleks osutus Elisa Eesti, ning Aasta Turundustegu 2021, mille tiitli pälvis ärikategoorias Eesti Energia Enefit Green IPO kampaania ning avalikus sektoris Eesti Seksuaaltervise Liidu sotsiaalkampaania "14 pole okei".

Järgmise aasta turunduskonverents Password toimub 23. korda 29.-30. märtsil taaskord Kultuurikatlas. Pane endale kuupäevad aegsasti kirja ja registreeri end konverentsile soodsaima hinnaga juba varakult SIIN.

Kohtumiseni järgmisel Passwordil!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700