Autor: Laura Reiter • 9. märts 2022

Aasta Turundustiimi nominent Pakendikeskus: paistame silma mõnusalt marineeritud sõnamängude ning huumoriga

Pakendikeskuse turundusjuhi Ketlyn Toomsalu hinnangul on nad peamiselt silma jäänud päevakajaliste sotsiaalmeediapostituste ja naerutavate reklaamklippidega, mis on mõnusalt marineeritud sõnamängude ning huumoriga.
Pakendikeskuse turundusjuht Ketlyn Toomsalu

Ketlyn Toomsalu sõnul on Pakendikeskus avatud meele ja julge pealehakkamisega ettevõte - see kiirgab ka läbi nende turunduse. „Meil on pikk ja viljakas koostöö agentuuriga Tabasco, kelle sulest need meeldejäävad ideed inimesteni jõuavad,“ avaldas Toomsalu ja lisas, et koostöö võtmesõnaks on hea üksteise tundmine ning kommunikatsioon.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700