Autor: Laura Reiter • 9. märts 2022

Aasta Turundustiimi nominent Pakendikeskus: paistame silma mõnusalt marineeritud sõnamängude ning huumoriga

Pakendikeskuse turundusjuhi Ketlyn Toomsalu hinnangul on nad peamiselt silma jäänud päevakajaliste sotsiaalmeediapostituste ja naerutavate reklaamklippidega, mis on mõnusalt marineeritud sõnamängude ning huumoriga.
Pakendikeskuse turundusjuht Ketlyn Toomsalu

Ketlyn Toomsalu sõnul on Pakendikeskus avatud meele ja julge pealehakkamisega ettevõte - see kiirgab ka läbi nende turunduse. „Meil on pikk ja viljakas koostöö agentuuriga Tabasco, kelle sulest need meeldejäävad ideed inimesteni jõuavad,“ avaldas Toomsalu ja lisas, et koostöö võtmesõnaks on hea üksteise tundmine ning kommunikatsioon.

„Usun, et oleme inimestele meelde jäänud päevakajaliste sotsiaalmeediapostituste ja naerutavate reklaamklippidega, mis on mõnusalt marineeritud sõnamängude ning huumoriga, et oma ehk pealtnäha tavalist toodet edukamalt esile tõsta,“ sõnas ta.

Aasta Turundustiim 2021 selgub 23. märtsil turunduskonverentsil Password. Kui sa ei ole end veel konverentsile kirja pannud, siis seda saab teha soodushinnaga SIIN. Vaata kogu infot ja programmi SIIT.

Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700