Autor: Best Marketing • 20. detsember 2021

Linnastrateeg Pärtel-Peeter Pere liitub nõustamisettevõttega Miltton

Linnastrateeg Pärtel-Peeter Pere alustab jaanuaris vanemkonsultandina tööd Miltton Grupi värskes Urban Affairs üksuses. Pere asub tööle koos endise Helsingi linnapea Jan Vapaavuori ja linna strateegiliste algatuste endise direktori Sanna-Mari Jänttiga.
Pärtel-Peeter Pere
Foto: Marko Russiver

Pärtel on olnud kaasasutaja ja linnastrateeg Stockholmis 2017. aastal asutatud konsultatsiooniettevõttes Future Place Leadership, mis on spetsialiseerunud kohtade arendamisele, innovatsioonile ja turundamisele. Samuti on ta töötanud linnastrateegia juhina tehisintellekti arendavas ettevõttes Fyma. Aastatel 2009-2015 oli ta Indrek Tarandi nõunik Euroopa Parlamendis, kus muuhulgas tõlkis eesti keelde Luuk van Middelaari teose “Teekond Euroopasse”. Alates oktoobrist 2021 on Pere Tallinna linnavolikogus Reformierakonna fraktsiooni aseesimees. Meedias linnaruumi teemadel sageli kirjutanud Pere on ka Tallinna rattalinnapea, seistes vabast ajast pealinna tänavate turvalisemaks muutmise eest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700