Autor: Hando Sinisalu • 13. detsember 2021

Optimisti juht: reklaamisektoris on tööjõupuudus suurenenud

Turundusagentuuri Optimist juht Magnus Luzhkov rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammi saates, et ka reklaamisektoris on tööjõupuudus suurenenud, kuna ettevõtjate suurem huvi on sektorit kasvatanud. Samas võiksid Eesti ettevõtjad Luzhkovi hinnangul olla enesekindlamad ja end julgemalt välismaale reklaamida.
Magnus Luzhkov

Lisaks andis Luzhkov ülevaate Optimisti viimasest edukamast projektist ning plaanist laieneda Saksamaale. Samuti rääkis ta palgasurvest ja konkurentsist reklaamisektoris.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700