Autor: Laura Reiter • 3. detsember 2021

Nullist loodud Prisma rõivabränd Antti Tapani tuli, nägi ja võitis

Mullu tõi Soome Prisma supermarketite kett turule uue rõivabrändi Antti Tapani, muutes supermarketi rõivabrändi kuvandi cool’iks ja ihaldusväärseks. Brändi loomise taga on Soome agentuur BOND, kes noppis tänavusel Effie Awards Europe konkursil auväärse pronksmedali toote/teenuse lansseerimise kategoorias, konkureerides nii mõnegi üle maailma tuntud megabrändiga.
Julge ja sportliku joonega Prisma rõivabränd Antti Tapani

Soome agentuuri BOND head of innovation & experience design Martin Mohr, kes on töötanud muu hulgas ka selliste brändidega nagu Nike, adidas ja H&M, käis sügisel Tartus toimunud digiturunduse aastakonverentsil Best Internet brändi sünnilugu veidi avamas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700