Autor: Best Marketing • 17. november 2021

Milttoniga liitus Eesti Päevalehe ja Delfi pikaaegne majandusajakirjanik

Balti- ja Põhjamaade juhtiva ärinõustamisettevõttega Miltton liitus endine majandusajakirjanik ja Ärilehe juht Ann-Marii Nergi.
Ann-Marii Nergi
Foto: Kristiina Tammik

Milttoni tegevjuhi Annika Arrase sõnul toob hinnatud ajakirjaniku liitumine ettevõtte konsultantide tiimiga kaasa palju väärtuslikku kogemust ja teadmisi. Eesti majanduselu edulugusid ja pahupoolt on Ann-Marii kajastanud üle kümne aasta. „Majanduskeskkonnas vabalt orienteerumine, meedia toimimise põhjalik tundmine, aga ka edukas juhtimiskogemus ning lai suhtevõrgustik on väärtuslik kapital, millele tugineda ka kommunikatsioonikonsultandi rollis“ selgitas Arras.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700