Autor: Laura Reiter • 16. november 2021

Ihaldusväärseimate tööandjate uuring: turundajad ei pea kõrget töötasu kõige olulisemaks

CVKeskus.ee tööportaali poolt juba kümnendat järjestikust aastat korraldatud Eesti ihaldusväärseimate tööandjate uuringust selgus, et üheks atraktiivseimaks valdkonnaks tööandjate seas peetakse turundust ja reklaami ning seejuures hindavad turundajad tööandja puhul konkurentsivõimelise töötasu asemel muid väärtusi.
CVKeskus.ee turundusjuht Henry Auväärt
Foto: Veiko Tõkman

Töövõtjad valisid 2021. aasta Eesti ihaldusväärseimaks tööandjaks Wise’i, kes võttis armastatuima tööandja tiitli üle tänavu neljanda koha saavutanud Telia Eestilt. Teise koha Eesti atraktiivsemate tööandjate pingereas saavutas LHV Pank ja kolmandaks kerkis Bolt Technology.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700