Autor: Laura Reiter • 4. oktoober 2021

Best Internet 2021 konverents pildis

30. septembril ja 1. oktoobril toimus Tartus Apraaditehase Erinevate Tubade Klubis digiturunduse aastakonverents Best Internet 2021, mis tõi kokku digiturunduse valdkonna spetsialistid - nii agentuuride kui ettevõtete poole pealt.

Sisukal konverentsil esinesid digiturunduse asjatundjad Eestist ja välismaalt, viidi läbi põnevad workshopid, esitlusele tulid aasta parimad digiteod, mille seast valis zürii välja parimatest parima ehk Grand Prix, ning esimese päeva õhtu sai meeleoluka punkti peoga Armastuse saalis.

Vaata konverentsi esimese päeva galeriid siit:

Digitegu 2021:

Koosviibimine Armastuse Saalis:

Vaata konverentsi teise päeva galeriid siit:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700