Autor: Best Marketing • 27. september 2021

Rud Pedersen alustab Eestis kommunikatsiooniteenuste pakkumisega

Rootsi juurtega ja rahvusvahelise haardega valitsussuhete büroo Rud Pedersen Public Affairs laiendab Eestis oma tegevust ja alustab kommunikatsiooniteenuste pakkumisega. Ettevõttega on tänavu liitunud mitu oma ala tippu.
Rud Pederseni Eesti juhtivpartner Kairi Uustulnd

“Meie eesmärk on aidata klientidel oma äri kasvatada andes neile parimat nõu ning ligipääsu oskusteabele ja kontaktidele üle kogu Euroopa,” ütles Rud Pederseni Eesti juhtivpartner Kairi Uustulnd, kes on varem juhtinud kahe peaministri bürood.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700