Autor: Best Marketing • 2. juuli 2021

Kuldmuna võitjad on selgunud – vaata, kes teenisid välja ihaldatud võidumunad

Eile õhtul Põhjala tehases toimunud Kuldmuna auhinnapeol kuulutati välja turundusvaldkonna parimatest parimad. Meeleolukal auhinnapeol jagati võidumune reklaami, disaini, digitaalse reklaami, suhtekorralduse kui ka üritusturunduse valdkonna kõige vägevamatele tegudele ja tegijatele.
Kontuur Leo Burnett loovjuht ja juhatuse liige Urmas Villmann poose võtmas.
Foto: Karli Saul

Loovkonkursile esitati sel aastal rekordilised 983 tööd, mille hulgas olid populaarseimad kategooriad veebilehed, bränding ja välimeedia. Tänavuse Kuldmuna teema oli "Käsitööaasta", mis on kokkuvõte kaugtööst ja loomingulisest lähenemistest erakordsel ja ootamatusi täis aastal.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700