Autor: Best Marketing • 30. juuni 2021

Kommunikatsioonibüroo Corpore saab uue juhataja

Kommunikatsioonibüroo Corpore uueks juhatajaks saab ettevõtte partner Janno Toots. Corpore asutaja ja pikaajaline juht Meelis Kubits jätkab ettevõtte nõunikuna kuni 2021. aasta lõpuni.
Janno Toots
Foto: Corpore

“Meelis on Eesti suhtekorralduse legend, terava pilguga strateeg ja asjade käivitaja. Samas on Meelisel üha süvenenud soov panustada ühiskonda, millega ta on viimastel aastatel tegelenud kultuuridiplomaatia ja heategevuse egiidi all. Mul on hea meel nüüd võtta Meeliselt üle Corpore juhataja amet. Ühes Corpore professionaalse ja pühendunud tiimiga soovime teha meie klientide ja partneritega edaspidi sama tulemuslikku koostööd ning pakkuda arenguvõimalusi kolleegidele,“ ütles juulist Corpore juhatajana töötav Toots.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700