Autor: Best Marketing • 9. juuni 2021

Sorainen: soovime olla suurelt pildis ja paljudele vajalik

Advokaadibüroo Sorainen tuli mullu kevadel kriisi puhkedes kiirelt turule uue teenustepaketiga, mis aitas kriisiolukorras era- ja riigiettevõtteid Covid-19 äririskide juhtimisel ning parandas jõuliselt büroo mainet.

Kampaanial oli ka ühiskondlik mõju – selle tulemusel parandati seadusi ning pandi alus tasuta õigusabi programmile. Kampaania jõudis ka Aasta Turundustegu 2020 nominentide sekka.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700