Autor: Best Marketing • 8. juuni 2021

Kampaania, mille tulemusel tunnevad ka väikesed end suurelt

Tele2 kampaania eesmärgiks oli rohkem väärtustada väikeettevõtteid ja pakkuda neile suurettevõtetega samaväärseid tingimusi ja paindlikumat teenust. Kampaania jõudis ka Aasta Turundustegu 2020 nominentide sekka.

Tele2-e ärikliendile suunatud tegevused 2020. aastal võtsid fookusesse väike- ning keskmise suurusega ettevõtted, kes moodustavad 98% turust, pakkudes neile samaväärset teenust ja teenindust nagu suurettevõtetele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700