Autor: Best Marketing • 11. mai 2021

Pöide Pruulikoda lisab menuktootele punktkirja

Saaremaal tegutsev Pöide Pruulikoda on esimene Eesti ettevõte, kes lisab oma populaarseimale tootele punktkirja, mis aitab nägemispuudega inimestel lugeda kaubal olevat etiketti. Sooja vastuvõtu korral plaanitakse laiendada punktkirja kogu tootesortimendile.
Pöide Paus pimekirjaga
Foto: Valmar Voolaid

Antud lahendus suunab tähelepanu nägemispuudega inimeste olematutele võimalustele kaubavalikuga tutvumisel. Ka nägijad saavad tutvuda punktkirjaga, et paremini mõista nägemispuudega inimese seisust. Punktkiri oma olemuselt põhineb tähtedel ja kirjavahemärkidel, mis koosnevad reljeefsetest punktikombinatsioonidest. Kirja loetakse sõrmede abil ja on rahvusvaheliselt mõistetav.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700