Autor: Laura Reiter • 28. aprill 2021

Nädala kampaania: Tartu Milli „Kokku loodud“ paneb paari pasta ja pastakastme

Tartu Mill tõi äsja turule Itaalias valmistatud pastakastmed, mis sobivad ideaalselt kokku nende pastatoodetega. Tartu Milli loovjuht Ander Avila rääkis kampaania sünniloost ja režissöör Oskar Lehemaa reklaamklipi tegemise telgitagustest, kus akutrellide otsas tiirlevad fusillid olid võttepäeval tavapärane nähtus.

„Kokku loodud” pasta- ja pastakastmete kampaania sai alguse uuest tooteseeriast ja pakendivärskendusest. „Tõime turule uued Itaalias valmistatud pastakastmed ning pastapakendid sai kauaoodatud värskenduse. Paljud pastapakid on nüüd taassuletavad ning seisavad püsti omal jõul,“ tutvustas Ander Avila. Kastmete ja pastapakendi uue pakendikujunduse autoriks on auhinnatud pakendidisainer Meelis Mikker.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700