Autor: Best Marketing • 20. jaanuar 2021

Passwordil saab osaleda nii kohapeal kui ka virtuaalselt

Turunduskonverents Password 2021 toimub 4. ja 5. mail Kultuurikatlas, ent soovijad saavad üritusel osaleda ka virtuaalselt. Lisaks saab kõiki ettekandeid hiljem järele vaadata.

Password 2021 piletid ja detailsem programm on saadaval SIIN.

Password toimub sedapuhku juba 21. korda ning keskendub kohanemisele ja ajaga kaasas käimisele. Osalejatel on võimalik inspiratsiooni koguda ja praktilisi näpunäiteid saada mitmetest temaatilistest workshop'idest, kus tunnustatud Eesti eksperdid lähevad teemaga süvitsi ning jagavad oma kogemusi 1,5 tunni pikkustes interaktiivsetes sessioonides.

Lavale astuvad Tallinki rahvusvahelise kaldakaubanduse juht Katre Kõvask, kes räägib sellest, kuidas saada tippjuhist turundusjuhiks; Outfunneli asutaja Andrus Purde, kes kõneleb enda suurimatest turundusalastest õppetundidest; ning investor ja PR Foodsi juht Indrek Kasela, kes keskendub oma ettekandes sellele, kuidas turundajad saaksid rohkem äriliselt mõelda ja muuta turundust ettevõtte jaoks tasuvamaks.

Antropoloog Keiu Telve räägib, kuidas antropoloogid tarbijaid ja tarbijakäitumist uurivad ja millist praktilist kasu sellest turundajatele tõuseb. Filmirežissöör Tanel Toom ("Tõde ja õigus") ja La Ecwadori loovjuht Taavi Lehari, kes osales ka Password 2021 kujunduse tegemisel, kõnelevad visuaalsest brändingust ehk loo jutustamisest pildikeeles. Ettekannetega esinevad veel EKA õppejõud Liina Unt, Adformi Baltikumi müügijuht Matis Metsala, Tele2 Eesti juht Chris Robbins, maailmarändur ja Eesti Turismifirmade Liidu juht Tiit Pruuli.

Lisaks Eesti tegijatele astub lavale kaks inspiratsiooniesinejat: turundusmaailma legend ja käitumisökonoomika säravaim täht Ogivly UK asepresident Rory Sutherland (Suurbritannia) ja futuroloog ning trendide jälgija Magnus Lindkvist (Rootsi).

Kõnelejate seas on ka Paulius Senuta, kelle agentuur Not Perfect tegutseb kolmes Balti riigis ja Valgevenes ning sai aastal 2020 Baltikumi Aasta Agentuuri auhinna. Tema ettekanne räägib turunduse planeerimisest olukorras, kus planeerimine on võimatu.

Lisaks kuulutatakse Password 2021 raames välja Aasta Turundustegu, Aasta Meediategu ja Aasta Turundustiim.

Konverentsi modereerivad Mihkel Raud ja Karl Multer.

Tutvuge Password 2021 programmiga ja registreeruge SIIN! Osaleda on võimalik nii füüsiliselt kohapeal kui ka virtuaalselt.

Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700