Autor: Marianne Liibert • 9. detsember 2020

Kuhu kadus Turunduse TOPist ADM?

Aastaid agentuuritulu ja digiagentuuride TOPi esikolmikus olnud ADM Interactive'it selle aasta Turunduse TOPis polnud. Kas nende möödunud aasta tulemused olid nii kehvad, et TOPi enam asja polnud või ei teegi nad enam turundust? ADM grupi juht Riho Pihelpuu selgitas tagamaid.
Riho Pihelpuu

2019. aastal ilmunud Turunduse TOPist jäi Äripäeva Infopanga eksimuse tõttu välja ADM Interactive. Pärast TOPi uuesti arvutamist saavutas ADM Interactive 2019. aastal esimese koha nii agentuuritulu TOPis kui ka e-turundusagentuuride TOPis. Uuendatud tabelitega saate tutvuda artikli lõpus. Vabandame eksimuse pärast!

2020. aasta Turunduse TOPi edetabelitega saate tutvuda siin.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700