Autor: Keit Ausner • 13. november 2020

Kuidas leida uusi kliente?

Oktoobrikuu saates "Eetris on turundusuudised" rääkis Infopanga müügijuht Elis Suik sellest, kuidas leida uusi kliente ning tõi välja nippe, mis aitavad kasvatada kliendiportfelli läbi otseturunduse.
Elis Suik

Küsimuse ees kuidas kasvatada oma kliendibaasi ei seisa mitte ainult alustavad, vaid ka juba tegutsevad ettevõtted, kes otsivad võimalusi laienemiseks. Infopanga müügijuhi Elis Suiki sõnul on üks kiiremaid ja efektiivsemaid viise andmebaasi ostmine, seda muidugi juhul, kui andmebaasi ka oskuslikult kasutama hakatakse. Ilmselgelt ei ole olemas võluvitsa ning andmebaasi omamine ei tähenda, et kõik seal olevad kontaktid kohe sinu kliendiks tulevad – kõik sõltub selles, kui targalt andmeid töötlema hakatakse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700