Autor: Best Marketing • 24. august 2020

Viimsi vald sai uue avalike suhete juhi

Alates juuni lõpust, mil valla eelmine avalike suhete juht Rain Uusen ametist lahkus, täitis avalike suhete juhi tööülesandeid Elis Mäeots. Tänasest, 24. augustist on Viimsi valla avalike suhete juht Martin Jaško.
Martin Jaško

Martin Jaško on töötanud valitsuse meedianõunikuna avalike suhete valdkonnas nii kaitseministeeriumis kui ka majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumis. Lisaks on ta töötanud kommunikatsiooninõustajana Eestis, Ukrainas ja Moldovas ning tegelenud ettevõtlusega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700