Autor: Katrina Jõks • 21. mai 2020

Kui soovid edukamalt turundada, siis mõtle läbi need neli punkti

Ameerika päritolu loomemajanduse ettevõtete konsultant ja koolitaja Jason Blumer arutles veebiseminaride sarjas loomeettevõtja olemuse ja loomeettevõtte terviklikkuse üle. Tema räägitust tegi kokkuvõtte Loomeinkubaatori konsultant ja projektijuht Katrina Jõks.

Kui soovid, et Su ettevõte oleks edukam, siis mõtle läbi järgnevad neli punkti ja vii ellu vastavad muudatused.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700