Autor: Best Marketing • 19. mai 2020

E-poodlemine on hüppeliselt kasvanud

Luminori statistika järgi on eestlased hakanud hüppeliselt kasutama e-poodidest ostmise võimalust ning Balti riikide võrdluses on kasv olnud Eestis märkimisväärselt suurem kui teistes riikides. Samas postiteenuste kasutamise osas on suurim kasv olnud Leedus ning kõige tagasihoidlikum Eestis.

Võrreldes aasta algust praegusega, on Luminori eraklientide statistikast näha, et Eestis on hüppeliselt ehk ligi 70 protsenti kasvanud e-poodidest ostmine. Samas Lätis on sama kasvuprotsent vaid 12 ja Leedus 23. Teisalt on Leedus eriti palju, tervelt 145 protsenti, kasvanud eraklientide postiteenuste kasutamine, mis tähendab pakkide saatmist ja saamist. Lätis on sama kasv 66 protsenti ning Eestis vaid 35 protsenti.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700