Autor: Äripäev • 21. märts 2020

Eesti Meediaettevõtete Liit leinab head sõpra Priit Leitot

Eesti Meediaettevõtete Liit ja Äripäev avaldavad hea kolleegi ja liidu nõukogu liikme Priit Leito ootamatu surma puhul kaastunnet lähedastele ja kõigile Priidu sõpradele.
TV3 juhina töötanud Priitu jääme alati mäletama kui teiste vastu lahket, indu täis, rõõmsameelset kaaslast.
Foto: Raul Mee

Enam kui 10 aastat TV3 juhina töötanud Priitu jääme alati mäletama kui teiste vastu lahket, indu täis, rõõmsameelset kaaslast.

Priit Leito oli 1998-2000 Sõnumilehe tegevjuht ning jätkas seejärel ühinenud Õhtulehe ja Sõnumilehe eesotsas. 2005. aastal sai temast Ekspress Grupi tegevjuht, 2009. aastal Modern Times Group Eesti ettevõtete TV3 ja Mediainvest Holding tegevjuhina. Ta oli ka oma isa, hiljuti lahkunud Toomas Leito asutatud kirjastuse Tänapäev nõukogu liige.

Priit Leito oli ka usin maletaja. 2014. aastal rääkis ta, et maletamine aitab hoida mõtte värskena. Kui pikk tööpäev on mõtte kinni kiilunud, siis pärast mängu oled selle jälle lahti mõelnud,” selgitas ta.

Leito leidis esimest korda malenupud viieaastasena, ka tema isa mängis malet. Algul uuris ta ise nuppe, edasi tuli juba malekool. Ta oli malega tegelenud tipptasemel, näiteks osalenud Eesti meeskonna varumehena 2004. aasta Calvia maleolümpial ja võitnud 2002. aastal Eesti meistrivõistlustel hõbeda.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700