Best Marketing • 17 märts 2020

Meelepärane meedia - tasuta või tasu eest?

Kel on soov elada tähenduslikku elu, siis tänapäeval käib sellega vältimatult kaasas meelepärane valik tasulist meediat, kirjutas Eesti Meediaettevõtete Liit oma pöördumises.

Turundusuudiste kodu Best Marketing toimetab sel nädalal kodukontoris.   Foto: Marianne Liibert

Eelmisel nädalal väljendas Eesti rahvas tõelist usaldust Eesti ajakirjanduse vastu. Kriisipäevadel on käinud sõltumatuid Eesti ajakirjandusväljaandeid lugemas praktiliselt kõik täiskasvanud eestlased. See on enneolematu usaldus ja tunnustus.

Kvaliteetse ajakirjanduse loodud maailmatunnetus ja väljaannete hea sisu laiendab silmaringi ning aitab kursis olla päris probleemide ja uudistega. Kel on soov elada tähenduslikku elu, siis tänapäeval käib sellega vältimatult kaasas meelepärane valik tasulist meediat.

Saatuse irooniana on viimastel päevadel Eesti ajakirjandusväljaannete vajalikkust näitav lugejate arv ning reklaamiturg liikunud täiesti vastupidises suunas. Kui lugejad püsivad päevast päeva meie juures, siis reklaamiandjad mõtlevad ja lahkuvad – murest, teadmatusest, alalhoidlikkusest.

Sina saad toetada Eesti ajakirjandust, makstes selle tarbimise eest õiglast hinda kas paber- või digiväljaannete tellija või ostjana. Oleme tugevad, professionaalsed ja jätkusuutlikud vaid üheskoos.

Best Marketing – turundusuudiste kodu – pakub oma lugejatele võimalust teha soodushinnaga premium-sisu proovitellimus.

Premium-sisu all peame silmas lugusid, mis on tähistatud võtmega ja mille lugemine eeldab sisselogimist. Lisaks tavalugudele saad siis lugeda piiramatult kõiki lukus artikleid, sealhulgas kampaaniate ja brändide case study’sid; ülevaadet turul tegutsevatest agentuuridest ehk turunduse TOPi; nädala kampaania lugusid; intervjuusid Eesti turundusvaldkonna inimestega; kokkuvõtteid raadiosaadetest “Eetris on turundusuudised”, “Digiturunduse praktikum” ja “Turunduskohv La Ecwadoris”; ülevaateid üritustel tehtud ettekannetest ning kõiki artikleid, mis on vanemad kui 6 kuud.

Best Marketingi premium-sisu proovitellimuse saad vormistada siin.

Jaga lugu:
Seotud lood
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: 51 44 884
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700