Autor: Marianne Liibert • 11. märts 2020

Mis töötab vene keelt kõneleva kliendi puhul?

26. märtsil toimub Apollo Kino Ülemistes konverents, mis keskendub sellele, kuidas müüa ja turundada Eesti venekeelsele elanikkonnale. Sellega seoses uurisime konverentsi korraldava KRIIT Reklaamiagentuuri partnerilt Sergei Semjonovilt ja konverentsi esinejalt Katrin Vilimaa-Otsingult, kuidas vene keelt kõnelev sihtrühm ikkagi eestikeelsest auditooriumist erineb.
Katrin Vilimaa-Otsing ja Sergei Semjonov teavad, kuidas turundada venekeelsele sihtrühmale.

Kuidas venekeelne sihtrühm eestikeelsest erineb?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700