Autor: Best Marketing • 3. märts 2020

Amazon valis ADM Cloudtechi oma partnerprogrammi

Amazoni pilveteenus Amazon Web Services (AWS) valis ADM Cloudtechi oma Avaliku Sektori Partnerprogrammi.
ADM Cloudtechi juht Klemens Arro sõnul on see järgmine etapp Cloudtechi strateegilises plaanis pakkuda aina laiapõhjalisemaid teenuseid Eesti, Suurbritannia, Saksamaa ja teiste Euroopa Liidu riikide avalikule sektorile.

2016. aastal loodud AWS Avaliku Sektori Partnerprogramm koondab olemasolevaid Amazoni partnereid, kellel on praktilisi kogemusi valitsus-, haridus- ja mittetulundussektori klientidele teenuste pakkumisel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700