Autor: Best Marketing • 6. veebruar 2020

Turunduse automatiseerimine: vähem rämpsu, rohkem kasu

Passwordi esinejate hulka lisandus Smaily juht Erkki Markus, kes räägib turunduse automatiseerimisest.
Erkki Markus
Foto: Oleg_Harchenko

Kuidas hoida klient rõõmsana nii, et sa tema postkasti pidevate pakkumistega ei reosta, aga suudad oma sõnum siiski õigeaegselt kohale viia? Suurel osal e-poe pidajatest on kasutamata oluline tööriist – turunduse automatiseerimine. Selle abil on võimalik müüki mitu korda kasvatada. Erkki Markus näitab praktiliste näidete varal, kuidas kõige vajalikumad automatiseerimised ise ära teha.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700