Autor: Marianne Liibert • 8. jaanuar 2020

Best Marketingi ürituste kalender 2020

Pane nende turundusürituste kuupäevad kindlasti kalendrisse kirja! Varajastele registreerujatele kehtib soodushind.

MÄRTS

Password

Toimumise aeg: 4.-5. märts 2020

Eesti turunduse aastasündmus Password toimub sel aastal juba kahekümnendat korda! Konverents leiab aset Saku Suurhallis ning teemaks on responsible marketing ehk vastutustundlik turundus. Ürituse peaesineja on Mark Ritson. Passwordi ajal kuulutatakse välja ka Aasta Turundustegu, Aasta Meediategu ja Aasta Turundustiim. Lisainfo ja registreerimine

APRILL

VEEBISEMINAR Turvatunne heitlikel aegadel: tõhus sisekommunikatsioon

Toimumise aeg: 16. aprill 2020 kell 10.00-11.30

Igas ettevõttes on paremaid ja kehvemaid aegu. Lihtsad sisekommunikatsiooni põhimõtted aitavad heitlikel aegadel paremini hakkama saada, selgust ja usaldust luua ning meeskonnatunnet suurendada. Veebiseminari viib läbi Omniva sisekommunikatsooni juht Kelli Talving. Lisainfo ja registreerimine

VEEBISEMINAR Turundus eriolukorras

Toimumise aeg: 21. aprill 2020

Eriolukord on turundajatele raske, aga samas erakordselt võimalusterohke aeg - pane see enda ettevõtte kasuks tööle! Veebiseminaril räägivad erinevate valdkondade turundajad, kuidas nad eriolukorras turundavad ja milliseid uusi ärivõimalusi nad on enda ettevõtte jaoks leidnud. Lisainfo ja registreerimine

JUUNI

Sotsiaalmeedia konverents

Toimumise aeg: 3. juuni 2020

Sotsiaalmeedia vajalikkus ei ole raugemas, vaid võtab pidevalt uusi vorme. Sestap on oluline, et sellesse tehtavad investeeringud tooksid maksimaalseid tulemusi. Kuidas seda teha? Valdkonna asjatundjad annavad praktilisi nõuandeid, kuidas muuta oma töö veelgi tõhusamaks ja reklaamid veelgi ägedamaks, et võtta sotsiaalmeedia kampaaniatest maksimum. Lisainfo ja registreerimine

AUGUST

Balticbest

Toimumise aeg: 28. august 2020

Juba seitsmendat korda toimuva loovusfestivali programm avaldatakse mais. Lisainfo ja registreerimine

SEPTEMBER

Üritusturunduse konverents

Toimumise aeg: 10. september 2020

Programm avaldatakse juunis. Lisainfo ja registreerimine

OKTOOBER

Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents

Toimumise aeg: 28. oktoober 2019

Programm avaldatakse juulis. Lisainfo ja registreerimine

NOVEMBER

Best Internet

Toimumise aeg: 12.-13. november 2020

Programm avaldatakse juulis. Lisainfo ja registreerimine

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700