Autor: Best Marketing • 8. oktoober 2019

Viimane võimalus soetada soodushinnaga pilet Best Internetile

Reedel on viimane võimalus soetada soodushinnaga pilet digiturunduse konverentsile Best Internet, mis toimub 12.-13. novembril Tallinnas.

Sel aastal räägitakse Best Internetil digiturundusest turundusjuhile, teisisõnu keskendutakse eeskätt turundajatele, kes oma igapäevatöös küll tegelevad digiturundusega, kuid ei ole digivaldkonnale spetsialiseerunud. Eesmärk on anda ülevaade digiturunduse trendidest ja luua selgus digiturunduse keerulises maailmas ning pakkuda praktilisi nõuandeid ja inspireerivaid ideid. Soodushinnaga piletid on saadaval kuni 11.10.2019.

Soeta soodushinnaga Best Interneti pilet

Traditsiooniliselt toimub Best Interneti ajal ka Aasta Digitegu konkurss, mis on hea võimalus saada paari tunni jooksul ülevaade Eesti parimatest digiturunduse töödest ja õppida parimatelt. Esitades Digitegu konkursile 4 tööd, saad tasuta kaasa Best Interneti ühe päeva pääsme. Tööde esitamise tähtaeg on esmaspäev, 4. november 2019 kell 23.59.

Lae alla Aasta Digitegu konkursi ankeet

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700