Autor: Best Marketing • 24. september 2019

Best Internet 2019: digiturundusest turundusjuhile

Registreerumine Best Internet konverentsile on avatud! 12.-13. novembrini Tallinnas toimuv Best Internet keskendub sel aastal eeskätt turundajatele, kes oma igapäevatöös küll tegelevad digiturundusega, kuid ei ole digivaldkonnale spetsialiseerunud.

Digiturunduse maailm on kirju ning seal on palju pisidetaile, millele tähelepanu pöörata. Kui Sa just ei ole digiturundusele spetsialiseerunud, siis ei pruugi Sul igapäevaselt kõiki neid teadmisi vaja minna. Samal ajal on asju, mis töötuhinas ununevad või aja jooksul sootuks muutuvad. Igal juhul on hea valdkonnast ülevaadet omada ja Best Internet on ideaalne võimalus end digiturunduse hetkeseisuga kurssi viia.

2019. aasta Best Internetil

• anname hea ülevaate digiturunduse hetkeseisust ja trendidest;

• loome selguse digiturunduse keerulises maailmas;

• anname väga praktilisi ja kohe rakendatavaid nõuandeid kõikide peamiste digiturunduse valdkondade kohta;

• jagame ideid ja inspiratsiooni digiturunduse kampaaniate tegemiseks;

Traditsiooniliselt toimub Best Interneti ajal ka Aasta Digitegu konkurss, mis on hea võimalus saada paari tunni jooksul ülevaade Eesti parimatest digiturunduse töödest ja õppida parimatelt.

Lisaks ettevõttes töötavatele turundajatele ootame osalema ka digiturunduse valdkonna spetsialiste, agentuure, veebiteenuste pakkujaid ja kõiki teisi, kes tegutsevad digiturunduse valdkonnas ning peavad oluliseks selle hetkeolukorra tundmist ja tahaksid hankida uusi ideid.

Konverentsi peaesinejad on Kanada ettevõtja ja turundaja Chris Kubbernus, Geenius.ee toimetaja Henrik Roonemaa ja Rootsi väljaande Sydsvenskan ajakirjanik Andreas Ekström. Lisaks astuvad üles Margo Veskimägi (Kantar Emor), Kertu Kuusik (Telia), Mantas Povelauskas (Httpool), Andres Kukke (Statistikaamet), Alar Pink (Mosaic / TLÜ), Priit Kallas (DreamGrow Digital), Saunas Sakalauskas (Httpool), Meira Pappi (Soome Välisministeerium), jt.

NB! Kuni 30. septembrini on müügil soodushinnaga piletid.

Tutvu programmiga ja registreeru siin!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700