Autor: Best Marketing • 18. september 2019

Sponsorlus- ja üritusturunduse seminari piletite soodusmüük lõpeb täna

Juba järgmisel reedel, 27. septembril toimub klubis Teater sponsorlus- ja üritusturunduse kogemusseminar, kus tuntud brändide juhid räägivad, kuidas üritusturundus on nende edule kaasa aidanud.

Lisaks edukate Eesti ettevõtete kogemuslugudele sponsorluse ja üritusturunduse kohta õpid, kuidas luua sündmuste kaudu unustamatut brändikogemust ja saad inspiratsiooni hästi õnnestunud case study'dest. Arutame koos, kuidas sponsorlusega ja üritusturundusega seotud tegevusi mõõta ja nende tulemuslikkust hinnata. Päeva lõppedes on Sul selgem arusaam ja vajalikud teadmised, kuidas tulevikus oma üritusi paremini korraldada.

Loe ka: Õpi ürituste korraldamist oma ala asjatundjatelt

Seminaril jagavad enda kogemusi: Tarmo Hõbe (Shell Helix Rally Estonia/Saku Suurhall), Marge Tava (Buduaar), Doris Põld (IKT klaster), Mihkel Männik (Peenjoogivabrik Nudist), Ken Tiivel (Põhjala Catering), Dmitri Britikovski (Põhjala Catering), Elo Võrk (Telia), Janno Hert (Tridens) ja Katre Kahre (Jolos).

NB! Kuni 18. septembrini (kaasa arvatud) saab soetada soodushinnaga pileteid. Tutvu päevakavaga ja registreeru siin.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700