Autor: Best Marketing • 11. september 2019

Go Travel sai uue turundusjuhi

Reisibüroo Go Travel turundust juhib sellest nädalast pikaajalise turundus- ja reklaamikogemusega Epp Piir-Riikoja.

Senine turundusjuht Anu Vane otsustas tööelus edasi liikuda, et end uues valdkonnas proovile panna. Turundusjuhina oli Vane peamiseks väljakutseks tuua Go Travel eestlaste teadvusse reisibüroo ja puhkusereiside pakkujana. „GO bränd oli tugev ja hästi tuntud, sest meie kontserni rongiliikluse ja bussivedudega tegelevad ettevõtted on aastaid selleks tõhusat tööd teinud. Vähem aga teati, et GO brändi alt saab ka reisiteenuseid ning et ümbermaailmareiside ja ärireiside kõrval on meil olemas ka nii-öelda lihtsamad valikud – puhkusereisid Kreekasse, Türki ja teistesse paikadesse,“ kirjeldas Vane.

Tänaseks on Go Travel teada-tuntud reisibüroo. „See muidugi ei tähenda, et töö otsa lõppeks. Pigem vastupidi – tarvis on tarka strateegilist mõtlemist, et jätkusuutlikult edasi kasvada ja samal ajal konkurentsieeliseid tugevdada. Vaja on värsket, nii-öelda kliendi vaatenurka, mida saab anda uus inimene,“ ütles Vane.

Go Traveli juhatuse liikme Rista Koidu sõnul on koostöö Anuga olnud inspireeriv. „Anu tuli ja piltlikult öeldes sillutas konarliku metsatee vägevaks kiirteeks, mida mööda oleme saanud mõnusalt ja turvaliselt kihutada ning end nii Eestile kui kogu maailmale nähtavaks teha. Oleme koos tugevat järglast otsinud, kes seda uut vaadet pakuks ja oleks samal ajal ka võimekas turundusstrateeg. Usun, et Epu näol oleme õige inimese leidnud.“

Epp Piir-Riikoja
Foto: Kersti Gorstov

Varem on Epp Piir-Riikoja pikka aega turundanud meediaettevõtet Postimees, tegutsenud Viking Line’i turundus- ja müügijuhina ning kunagise Hansapanga reklaamijuhina. Varasemasse ellu jääb ka toimetaja, keeletoimetaja ning korrektori töökogemus mitmetes Eesti meediaväljaannetes.

„Olen siiralt rõõmus võimaluse üle liituda Go Traveli ühtehoidva ja tegusa tiimiga. Mulle meeldib endale teel olla ning naudin kõigile reisisellidele tuttavat hetkes olemise tunnet. Turundajana püüan kõnetada erinevaid sihtgruppe, andes sedasama positiivset reisi eelaimust edasi sõna- ja pildikeeles,“ kommenteeris Epp Piir-Riikoja uude ametisse asumist.

Kodumaine reisibüroo Go Travel tegeleb puhkusereiside edasimüügiga ning nende bürood asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Viljandis ja Jõgeval.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700