Autor: Teele Hein • 29. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas sisuturunduse abil veebis tulemusi saavutada?

Selles, kas ettevõttel on sisuturundust või digitaalset meediat vaja, ei ole enam küsimus. Nii väikestele kui keskmistele ettevõtetele, kes teevad turundust piiratud ressurssidega, on see üks efektiivsemaid viise, kuidas oma tarbijateni jõuda ning müüki kasvata. Nõuandeid jagab Agentuur La Ecwador sisuturundustiimi juht Teele Hein.
Teele Hein
Foto: Jake Farra

On neid, kes peavad sisuturundust digitaalmeedia üheks vormiks ning neid, kes vaatlevad kaht teenust täiesti eraldiseisvalt. Küsimus on selles, kas sisuturundus on pelgalt videote tootmine ja sotsiaalmeediasse postituste tegemine? Kas digitaalmeedia tähendab ainult veebibännereid ning Google'isse reklaami ostmist?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700