Autor: Hando Sinisalu • 10. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maailma efektiivseimad turunduskampaaniad: edu saladus on tootearendus, mitte kommunikatsioon

Briti turundusportaal WARC koostab igal aastal maailma kõige efektiivsemate turunduskampaaniate edetabeli nimega WARC Effective 100. Toome alljärgnevalt ära TOP 5 kampaania lühikirjeldused koos case-filmidega.

Tervelt kolm TOP 5 hulka jõudnud kampaaniat on Indiast. Raporti kommentaaris kirjutab WARC, et kõige efektiivsemad kampaaniad on seotud tootearenduse ja innovatsiooniga. Veel mõned aastad tagasi oli efektiivsete turunduskampaaniate keskmes nutikas ja loov reklaamikommunikatsioon.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700