Autor: Best Marketing • 6. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohalike omavalitsuste kommunikatsioonijuhid lõid koostöövõrgustiku

Rae vald võõrustas möödunud nädalal esimest korda peetud KOV kommunikatsioonijuhtide koosviibimist, kus osales 60 valdkonna tegijat üle Eesti rohkem kui pooltest omavalitsustest. Kohtumise eesmärgiks oli saada tuttavaks kolleegidega ning panna alus võrgustikule, misläbi tulevikus oleks lihtsam üksteisega praktilisi kogemusi vahetada.

Kohtumisel rääkisid oma igapäevatööst omavalitsuse kommunikatsiooni korraldamisel Eesti ühe kiiremini areneva valla, Rae valla kommunikatsioonijuht Kertu Laadoga ja üle kahekümne aasta pikkuse valdkonna kogemusega Valdur Vacht, kes töötab Keila linna pressiesindajana. Lisaks oli külla kutsutud Merlis Nõgene kommunikatsioonibüroost Callisto, kes andis osalejatele ülevaate sellest, millist abi saab pakkuda omavalitsusele kommunikatsioonibüroo. Päeva lõpetas kohtumise ajal viimaseid päevi riigihalduse ministri ametit pidanud ja varem ise kommunikatsioonibürood juhtinud Janek Mäggi näidetega suhtlusest kohalike omavalitsustega enda ministriks oldud aja vältel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700