Uudised
Ainult tellijale

Kohalike omavalitsuste kommunikatsioonijuhid lõid koostöövõrgustiku

Rae vald võõrustas möödunud nädalal esimest korda peetud KOV kommunikatsioonijuhtide koosviibimist, kus osales 60 valdkonna tegijat üle Eesti rohkem kui pooltest omavalitsustest. Kohtumise eesmärgiks oli saada tuttavaks kolleegidega ning panna alus võrgustikule, misläbi tulevikus oleks lihtsam üksteisega praktilisi kogemusi vahetada.

Kohtumisel rääkisid oma igapäevatööst omavalitsuse kommunikatsiooni korraldamisel Eesti ühe kiiremini areneva valla, Rae valla kommunikatsioonijuht Kertu Laadoga ja üle kahekümne aasta pikkuse valdkonna kogemusega Valdur Vacht, kes töötab Keila linna pressiesindajana. Lisaks oli külla kutsutud Merlis Nõgene kommunikatsioonibüroost Callisto, kes andis osalejatele ülevaate sellest, millist abi saab pakkuda omavalitsusele kommunikatsioonibüroo. Päeva lõpetas kohtumise ajal viimaseid päevi riigihalduse ministri ametit pidanud ja varem ise kommunikatsioonibürood juhtinud Janek Mäggi näidetega suhtlusest kohalike omavalitsustega enda ministriks oldud aja vältel.

Vormista tellimus kohe ja saad ligipääsu:
 • kõigile võtmega lugudele;
 • edukate kampaaniate case-study’dele;
 • raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetele;
 • turunduse TOPi andmetele ja intervjuudele;
 • bestmarketing.ee arhiivile.
 • Jaga lugu:
  BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

  Bestmarketing.ee toetajad:

  Marianne Liibert
  Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
  Maarit Eerme
  Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: 51 44 884
  Hando Sinisalu
  Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700