Autor: Andrus Kiisküla • 4. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

10+ näidet, kus hashtagid on sotsiaalmeediast välja viidud

Sõltuvalt platvormist on hashtagidel väga tähtis roll sotsiaalmeedia strateegia juures. Digiturunduse ekspert Andrus Kiisküla jagab lugejatega erinevaid näiteid, kus hashtagid on sotsiaalsest meediast välja viidud.

Hastage kasutatakse alates üldistest märksõnadest kuni brändiga või kasvõi liikumisega (näiteks #kõigieesti) seotud märksõnadeni, mida ideaalis sihtgrupp aktiivselt ja positiivselt kasutab. See loob ideaalis olukorra, kus ettevõtte fännid loovad meile sobivat sisu (trendikas märksõna UGC – user generated content).

Selles postituses ei tule juttu sellest, mis hashtage, kus ja kuidas oma postituste juures kasutada, vaid jagan oma telefonist erinevaid näiteid, kus hashtagid on sotsiaalmeediast välja viidud. Nii füüsilisse maailma kui ka teistesse digi kanalitesse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700