18. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti on suur ja Eesti agentuurid on maailmatasemel!

Meie eesmärk on aidata Eesti inimestel paremini hakkama saada oma elude ja äridega ning pakkuda inimesele tooteid ja teenuseid, mis teevad ta edukaks, terveks ja õnnelikuks, kirjutab Velveti partner Janno Siimar.
Foto: Raul Mee

Pean tõdema, et lugesin artiklit "Eesti agentuurid on endiselt ülejäänud maailmast maas". Kindlasti ei saa vaielda austet kolleegide paljude esitatud seisukohtadega - tegelikult vaidleks hea meelega vaid ühe põhimõttelise sentimendiga, mis sellest artiklist õhku jäi (võib juhtuda, et see polnudki intervjueeritavate soov ega suund, aga eks kuidagi peab ju pealkirja panema…). Minu eesmärk ei ole kedagi rünnata, vaid pigem avardada seda vestlust, sest usun teema olevat piisavalt olulise, et siinkohal mõõdukalt ärrituda.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700