Autor: Silja Oja • 18. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cannes Lions: Muutu või sure!

Täna Prantsusmaal alanud maailma suurimal loovusfestivalil Cannes Lions toimus paljude teiste ettekannete seas vestlusring teemal „Mehelikkuse surm ja selle mõju loovusele“ („The Death of Masculinity and its Impact on Creativity“), kus soovitati lõpetada turunduses (ja elus üldse) soostereotüüpide rõhutamine, unustada traditsiooniline naiselikkus ja mehelikkus ning keskenduda inimlikkusele.

Vestlusringi juhtis futurist, kirjanik ja turunduskonsultatsiooni firma BrainReserve juht Faith Popcorn, osalesid sotsioloogia ja meesuuringute professor Michael Kimmel, ettevõtja, The Riveteri rajaja Amy Nelson ning drag queen, modell ja burleskitantsija Violet Chachki.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700