Autor: Silja Oja • 13. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Heddy Ring asub tööle Telia Company jätkusuutlikkuse valdkonda

Heddy Ring
Alates 1. jaanuarist asub seni Telia Eesti toetustegevuste juhina töötanud Heddy Ring tööle Telia Company jätkusuutlikkusega tegelevasse üksusesse, kus hakkab vastutama ettevõtte rahvusvaheliste vastutustundlikkuse ja jätkusuutlikkusega seonduvate projektide koordineerimise eest.

„Tänapäeval on ettevõtte vastutustundlikkus omandamas üha olulisemat väärtust nii klientide, töötajate kui investorite silmis. Telia on oma äristrateegia sidunud ÜRO kestliku arengu eesmärkidega ning tegutseme aktiivselt selle nimel, et panustada ühiskonda üha enam. Seetõttu on ka vastutustundlik äritegevus, mitmekesisus, keskkonnasõbralikkus, laste turvalisus internetis ning meie töötajate kaasatus vabatahtlikku tegevusse digiühiskonna edendamisel üha olulisemalt fookuses,“ ütles Heddy Ring..

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700