Silja Oja • 13 detsember 2017
Jaga lugu:

Heddy Ring asub tööle Telia Company jätkusuutlikkuse valdkonda

Heddy Ring  

Alates 1. jaanuarist asub seni Telia Eesti toetustegevuste juhina töötanud Heddy Ring tööle Telia Company jätkusuutlikkusega tegelevasse üksusesse, kus hakkab vastutama ettevõtte rahvusvaheliste vastutustundlikkuse ja jätkusuutlikkusega seonduvate projektide koordineerimise eest.

„Tänapäeval on ettevõtte vastutustundlikkus omandamas üha olulisemat väärtust nii klientide, töötajate kui investorite silmis. Telia on oma äristrateegia sidunud ÜRO kestliku arengu eesmärkidega ning tegutseme aktiivselt selle nimel, et panustada ühiskonda üha enam. Seetõttu on ka vastutustundlik äritegevus, mitmekesisus, keskkonnasõbralikkus, laste turvalisus internetis ning meie töötajate kaasatus vabatahtlikku tegevusse digiühiskonna edendamisel üha olulisemalt fookuses,“ ütles Heddy Ring..

Heddy Ring vastutas Telia Eesti toetustegevuste ning CSR valdkonna eest, olles varasemalt ka Telia Eesti üritusturunduse ja partnersuhete juht. Ta on vastutanud toetustegevuste ning sotsiaalse vastutuse valdkonna eest ka Eesti Energias ning sellele eelnevalt Elionis. Tal on magistrikraad rahvusvahelises ärijuhtimises.Telia Eesti toetustegevuste juhi ametikohale on seetõttu avatud konkurss ning kandideerida saab kuni selle nädala lõpuni SIIN

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831marianne@bestmarketing.ee
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988kristi@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee