Heddy Ring asub tööle Telia Company jätku­suutlikkuse valdkonda

Heddy Ring
Heddy Ring

Alates 1. jaanuarist asub seni Telia Eesti toetustegevuste juhina töötanud Heddy Ring tööle Telia Company jätkusuutlikkusega tegelevasse üksusesse, kus hakkab vastutama ettevõtte rahvusvaheliste vastutustundlikkuse ja jätkusuutlikkusega seonduvate projektide koordineerimise eest.

„Tänapäeval on ettevõtte vastutustundlikkus omandamas üha olulisemat väärtust nii klientide, töötajate kui investorite silmis. Telia on oma äristrateegia sidunud ÜRO kestliku arengu eesmärkidega ning tegutseme aktiivselt selle nimel, et panustada ühiskonda üha enam. Seetõttu on ka vastutustundlik äritegevus, mitmekesisus, keskkonnasõbralikkus, laste turvalisus internetis ning meie töötajate

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

LUX EXPRESS is looking for a PROJECT MANAGER

Lux Express

01. märts 2019

KIVILAINE otsib TURUNDUSKOORDINAATORIT

Kivilaine OÜ

28. veebruar 2019